пʼятницю, 5 березня 2021 р.

Університет онлайн буває



Вчора закінчив незвичний університет. Онлайн Університету молодіжних центрів. Що це? Віртуальне середовище яке створила команда ГО "Молодіжна Платформа" для більш ніж 100 працівників та педагогів молодіжних центрів зі всієї України. Ділились досвідом, напрацюваннями центри що  вже відбулись. Знайомились з найкращими закордонними практиками адаптації під умови пандемії. Навіть вечірку зорганізували й домашку виконували (не всі - звісно). Було цікаво порівнювати активності які пропонуються у невеличких громадах й містах-мільониках. Майже всі мали комунікативну компоненту, на жаль не завжди зрозумілу, чітку. Але зрозуміло, що без ясного викладення своїх цілей саме для цільової аудиторії не обійтись. Але всі хочуть охопити яко можна більше людей...Добре, що в університеті брали участь не тільки молоді люди, але й колеги з освітнього цеху, які уважно приглядались до пріоритетів юних з різних куточків України. 
І хоча я не  перший раз брав участь у подібних освітньо-методичних зібраннях, саме цей викликав позитивні емоції й бажання надалі більше цікавих ідей реалізовувати разом з молодими людьми. І тут всі "жанри добрі", окрім - нудного!
А що у вашому місті, громаді пропонується для розвитку молоді? (бари й комерційні заклади не пропанувати)
В.Головченко.

 #університетМЦ #УМЦ

Захід проводився NGO Youth Platform \ ГО "Молодіжна Платформа" за підтримки British Embassy Kyiv та Active Citizens Ukraine від British Council Ukraine, у співпраці з Міністерство молоді та спорту України.



Немає коментарів: