середу, 24 березня 2021 р.

Медіаграмотність - це:




Команда проєкту щиро запрошує на онлайн-захід «Медіаграмотність в освіті з проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність». Естафета здобутків 2018-2021», який відбудеться 25 березня з 16:00.

Медіаграмотність як освітній тренд і життєво важлива компетентність сучасної людини; методика інтеграції інфомедійної грамотності в шкільну та вищу освіту; формування навичок критичного сприйняття інформації в української молоді - ці та інші питання будуть представлені в онлайн презентації здобутків проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» IREX.

Проєктна діяльність охоплює близько 60 000 учасників з більш ніж 700 навчальних закладів. Учасники «Естафети здобутків» – представники МОН України, науковці, методисти, вчителі, викладачі – обговорять результати впровадження методики інтеграції інфомедійної грамотності, яка апробована в 655 загальноосвітніх школах, 21 університеті та 25 ІППО.



25 березня о 16:00 приєднатися до прямого ефіру можна за посиланнями:
YouTube
На каналі проєкту за посиланням: https://youtu.be/pzQD1CLAB8M
Facebook
На сторінці IREX in Ukraine: https://www.facebook.com/irexinukraine
На сторінці Академії української преси: https://www.facebook.com/aupfoundation



Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.


















Немає коментарів: