пʼятницю, 15 січня 2021 р.

Допоможіть створити дієву мапу організацій громадянського суспільства



Нещодавно ІСАР Єднання та ЦЕДЕМ розпочали активність по створенню мепінгу організацій громадянського суспільства, а також юристів/ок, юридичних клінік та юридичних фірм, зацікавлених в наданні правової допомоги активістам та громадському сектору в Україні. Цей інструмент буде знаходитись у публічному доступі та зможе бути використаним вами у майбутньому у тому числі для пошуку інформації про надавачів правової допомоги, їх контакти та умови отримання такої допомоги.


Ми будемо надзвичайно вдячні, якщо у вас буде можливість виділити до 5 хвилин часу, щоб взяти участь у створенні цього інструменту, заповнивши одну із двох форм:


Форма, для організацій або осіб, які можуть надавати правову допомогу: https://bit.ly/38y3ww3


Форма для організацій або осіб, які мають потребу в отриманні правової допомоги: https://bit.ly/2LoLC6f

Для того, щоб усі потенційні респонденти мали змогу взяти участь в опитуванні, ми продовжили збір інформації до 01 лютого 2021 року включно.

За замовчуванням, заповнення форми вважатиметься попередньою згодою на включення інформації про вас або вашу організацію у мапінг.
У разі виникнення додаткових запитань, будь-ласка, звертайтеся до Володимира Хорбаладзе, експерта ЦЕДЕМ з питань правової допомоги (volodymyr.khorbaladze@gmail.com).



Валерія Дідик
менеджерка проєктів ЦЕДЕМ




Мепінг організацій громадянського суспільства, а також юристів/ок, юридичних клінік та юридичних фірм, зацікавлених в наданні правової допомоги активістам та громадському сектору в Україні створюється в рамках проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.


Немає коментарів: