четвер, 5 листопада 2020 р.

Відгук на нову книгу Старікова "О Любви"



Дорогі друзі! Справжні шанувальники "Губернської неділі"! Радий вас сповістити, що моя бібліотека поповнилася ще однією прекрасною книгою, яку написав і люб’язно подарував мені професор – Ілля Мойсейович Старіков.
Ілля Мойсейович – мій добрий, надійний друг, а для міста Миколаєва – це вже жива легенда! Його особисто, та його книги, знають далеко за межами не лише Миколаєва, а й України! А ця книга, з промовистою назвою "О ЛЮБВИ: историко-психологические новеллы", захоплює душу і юнака/юнки, і вже поважного віку людину..., яка горить, живе любов’ю, і цим продовжує щастям своє Буття та Буття Іншої / Іншого! Тут так яскраво утверджується Пушкінське: "Любви все возрасты покорны"!
Кожна новела по-своєму цікава, написана барвистою, небуденною мовою... Кожен герой чи героїня цього шедевру наділені лише йому /їй притаманними рисами... Тут багато тих видатних, навіть геніальних людей, над якими жорстоко глумилася сталінська система, але вони з любов’ю в серці долали неймовірні життєві труднощі... У прочитанні книги так прекрасно відчувається і життєво-особистісне ставлення, леліяння жінки автором, пристрасне бажання любові... Дуже радий, що така книга вийшла із-під пера прекрасного вченого-педагога, професора Іллі Старікова, який випромінює добро, радість, звеличує ЛЮБОВ, без якої немає повноти, сенсу життя! Переконаний, що кожен, хто прочитає цю мудру книгу, відкриє для себе багато нового, цікавого! Всього не скажеш... А тому хочу щиро привітати Іллю Мойсейовича із таким гарним творчим доробком, і побажати нових успіхів! Та не згасне жар Вашої душі, любові, дорогий Ілля Мойсейович, та не висохне те чорнило у тій чорнильниці, яким Ви пишете і радуєте нас своїм письменницьким даром!!!
З великою шаною до Вас - Григорій Васянович...


Немає коментарів: