понеділок, 7 вересня 2020 р.

Допоможемо оновити бібліотеку

 

Якщо ви полюбляєте читати, так саме як і ми, без книжок не уявляєте свого життя, тоді ви зрозумієте наші прагнення і підтримаєте нашу ініціативу!  
4 вересня 2020 року розпочалося голосування за проєкти Громадського бюджету міста Миколаєва на 2021 рік. Цьогоріч Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького запропонувала городянам новий великий проєкт –  ЦЕНТР СУЧАСНОГО ЧИТАННЯ «МАРКО» (Миколаївський Активний Розвивальний Комунікативний Осередок). 
Для любителів книги тут буде справжній читацький клондайк з книжками на всі смаки – від друкованих книг до книг з доповненою реальністю, від сучасних світових бестселерів до нестаріючої класики. Ми маємо чіткий план, як облаштувати кожен куточок «закритого» книгосховища, щоб створити новий «відкритий» простір з тематичними локаціями для поціновувачів затишного, інтелектуального чи багатоформатного читання, для спілкування та проведення дозвілля, творчості, навчання, натхнення, зустрічей. Миколаївці отримають театр читання  «ПроСлово», BOOK-клуб «Книгоlove», студію «β-читання» (читання книг, які в процесі написання або ще не надруковані), дитячу творчу майстерню «Книги своїми руками», школу пізнавального читання для дітей і підлітків «Безпечне місто» та багато інших корисних та інтелектуальних цікавинок!
Ми сподіваємось, що Центр «МАРКО» стане одним з найулюбленіших місць відпочинку городян, де кожен миколаївець віком від 1 до 101 року зможе знайти для себе те, що буде цікаво саме для нього.
Вас зацікавив наш проєкт? Тоді пропонуємо детальніше ознайомитися з його змістом на сайті Миколаївської міської ради  https://mkrada.gov.ua в розділі Громадський бюджет. Номер проєкту – №36, категорія – великий.
Шановні друзі, колеги та партнери! Тільки за вашої підтримки ми зможемо досягнути нашої спільної мети. Разом – ми справжня сила, тож створимо Центр сучасного читання нашого міста разом!
Просимо підтримати проєкт «МАРКО» (№36) на голосуванні, яке буде відбуватися з 4 по 17 вересня 2020 року. Нагадуємо, номер проєкту – №36, категорія – великий. 
Зверніть увагу, що кожна людина має право проголосувати одночасно за три різні проєкти (великий, малий, соціальний). До голосування допускаються тільки городяни, які зареєстровані в місті Миколаєві. Голосування проходитиме шляхом заповнення електронної форми або друкованого бланку в пунктах голосування.
  Якщо Ви вирішили підтримати наш проєкт шляхом заповнення електронної форми, Вам потрібно на сайті Миколаївської міської ради  https://mkrada.gov.ua в розділі Громадський бюджет авторизуватись (натиснути кнопку «Авторизація» у правому верхньому кутку). На вибір пропонується зручні канали ідентифікації. 
Ліва кнопка «ПриватБанк» дозволяє увійти за допомогою ідентифікації через певні банки (ПриватБанк, Monobank, Банк Південний, КонкордБанк), ID card, через електронно-цифровий підпис, MobileID.  
Права кнопка «E-DEM» дозволяє ідентифікуватись через Платформу електронної демократії. 
Якщо Ви вирішили підтримати наш проєкт шляхом заповнення друкованого бланку, пункти голосування працюють за адресами:
1. Миколаївська міська рада 
Адреса пункту: вул. Адміральська, 20 (центральний вхід міськради, перший поверх, хол будівлі).  
2. Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради.
Адреса пункту: пр. Богоявленський, 314.
Режим роботи пунктів голосування: понеділок-четвер 09:00-17:00; п’ятниця 09:00-16:00; без перерви. Будь ласка, захватіть паспорт і маску!
 P.S. Будемо вдячні за репост і поширення цієї інформації, тому що реалізація проєкту можлива лише за вашої підтримки! 
#твоябібліотекапоруч




Немає коментарів: