середу, 23 вересня 2020 р.

Миколаївські тхеквондисти завоювали 5 медалей на Всеукраїнських турнірах «Південна Пальміра» та «Чорне море»



Тхеквондисти з Миколаєва вперше від початку пандемії коронавірусу взяли участь у Всеукраїнських турнірах. 


З 19 по 20 вересня 2020 року в Одесі відбулися Відкритий всеукраїнський турнір «Південна Пальміра» та відкритий турнір «Чорне море».


Президент Миколаївської обласної федерації тхеквондо Григорій Хозяінов розповів, що миколаївські тхеквондисти завоювали дві золоті, одну срібну й дві бронзові медалі: Лабузова Олександра (кадети до 51 кг) - 1 місце, Мірзоєв Сімур (юніори до 63 кг) - 1 місце, Смірнов Олександр (юніори до 55 кг) - 2 місце, Кравченко Станіслав (мол. юнаки до 32 кг) - 3 місце, Хода Михайло (юнаки до 27 кг) - 3 місце.


Підготували спортсменів тренери Григорій Хозяінов і Павло Жуковський.

Чемпіон світу з тхеквондо серед кадетів Сімур Мірзоєв зазначив:

- Для мене цей турнір особливий, бо я вперше брав участь у змаганнях у віковій категорії "Юніори". Для мене це важливий етап підготовки до майбутніх Чемпіонатів України та міжнародних змагань.


Організатор турнірів, віцепрезидент Федерації тхеквондо ВТФ України, старший тренер чоловічої збірної Віктор Подолян розповів, що зареєструвалися до участі понад 300 спортсменів. Змагалися не лише юні учасники, а й дорослі досвідчені тхеквондисти визначили кращих у Кубку України серед ветеранів.
Тренер Віктор Подолян зазначив:

- Хочу подякувати всім, хто підтримав ці змагання. Це дуже важливо, що вперше після вимушеної карантинної перерви спортсмени з різних куточків України знову отримали адреналін від змагального процесу. Тому що тренування вдома - це одне, а під час змагань – все по-іншому: інша атмосфера, інші емоції та безперечно безцінний досвід.

Турніри провели з дотриманням протиепідемічних вимог.

Тетяна Бакоцька.

Фото - Дмитро Гальчинський.


Немає коментарів: