середу, 9 вересня 2020 р.

Тиждень солідарних дій до Дня Миру 2020




Цьогорічний Тиждень солідарних дій до Дня Миру 2020 в Україні відбудеться під гаслом “Людська гідність – найвища цінність”. Доєднатися до нього зможуть всі бажаючі аби разом з організаторами закцентувати на важливості захисту прав людини, підтримці правозахисників та підвищення у суспільстві рівня поваги до людського життя та гідності.

Кожного року географія заходів та учасників/ць розширюється і охоплює практично всі регіони України. Так само і цього разу з 15 по 21 вересня по всій території нашої держави вже шостий рік підряд відбудуться різноманітні акції, як в онлайн так і в офлайн форматі.

Закликаємо приєднатися до акції і ставати частиною загальноукраїнського діалогу, який сприятиме миру! Зі свого боку ми сприятимемо поширенню інформації про ваші події на різноманітних медійних платформах.

Щоб долучитись до акції, заповніть анкету за посиланням https://cutt.ly/Ufvkau6 та нанесіть власну подію на карту

https://cutt.ly/Nfvj3Us

Якщо у вас виникнуть питання або ви хочете доєднатися але не знаєте як організувати подію, або який формат обрати у умовах пандемії, ми вам допоможемо. Пишіть нам на адресу team@stan.org.ua у темі листа вкажіть День Миру 2020. Також можете сконтактувати з координаторкою ініціативи Марією Келій https://www.facebook.com/masha.keliy або комунікаційником Андрієм Воликом https://www.facebook.com/avolyk/

Ініціатива Тиждень солідарних дій до Дня Миру 2020 підтримується в рамках проєкту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та підсилена за рахунок співпраці СТАНу з INDIVIDUELL MÄNNISKOHJÄLP SWEDISH DEVELOPMENT PARTNER.

#OneUkraine #ЄдинаУкраїна #ЛюдськаГідністьНайвищацінність #ЛюдськаГідність #правалюдини


Немає коментарів: