вівторок, 8 вересня 2020 р.

Конкурс проектів розвитку регіонів розпочався


Міністерство розвитку громад та територій України відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 827 «Деякі питання фінансування програм та проектів регіонального розвитку» (зі змінами), оголошує конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Для участі в конкурсному відборі заявник проєкту (центральний або місцевий орган виконавчої влади; органи місцевого самоврядування, агенції регіонального розвитку, утворені відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики») подає через онлайн-платформу документи (заявку на участь, інформаційну картку проекту та опис проекту, оформлені відповідно до вимог, визначених наказом Мінрегіону від 18.05.2017 № 120 (у редакції наказу Мінрегіону від 15.04.2020 № 93) «Про затвердження Вимог до опису та інформаційної картки проекту регіонального розвитку, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу»).

Документи на участь у конкурсному відборі подаються виключно в електронному вигляді через онлайн-платформу https://sectoral.minregion.gov.ua до 17 год. 00 хв. 20 жовтня 2020 року включно.

Телефон для довідок: (044) 207-17-21; електронні адреси: bondar@minregion.gov.ua, budykoo@minregion.gov.ua.

Довідково:

Нормативно-правові акти, які регулюють процедуру оцінки проектів:

Порядок оцінки проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу затверджено наказом Мінрегіону від 18.05.2017 № 121 (у редакції наказу Мінрегіону від 15.04.2020 № 94).

Положення про конкурсну комісію з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу затверджено наказом Мінрегіону від 13.05.2017 № 109 (у редакції наказу Мінрегіону від 15.04.2020 № 92).


Джерело: Мінрегіон.

Від редакції: буде прикро, якщо як в минулі роки деякі області майже не використовували ці можливості співфінансування. Особливо рідко цікаві проекти подавала Миколаївська область. Хто її за це любив? Не зрозуміло...


Немає коментарів: