середу, 19 серпня 2020 р.

Книга Макса




На початку листопада 2020 року вийде книга про ефективність від Максима Бахматова, радника Київського міського голови та Громади, колишнього гендиректора ВДНГ.


У книзі «П’ятирічка Бахматова» автор ділиться історіями останніх 5 років свого життя: від участі в благодійному проекті “Частинка серця” до відновлення ВДНГ, створення інноваційного центру й посади радника Київського міського голови.


«Люблю говорити про ефективність. Це проста формула з обмеженими часом та іншими ресурсами. Умієш керувати ними – отримуєш крутий продукт», — запевняє Максим Бахматов.



Про що читачі дізнаються з книги:



Як керувати часом та іншими ресурсами, щоб досягати мети



Як започаткувати успішні проекти без друзів-олігархів і величезних кредитів



Як перетворити мотозавод на інноваційне IT-місто України



Як вдихнути нове життя в держпідприємство



Як прожити у вітрині й зібрати 1 600 000 грн на порятунок 32 дітей


Автор упевнений, що кожен може діяти й упроваджувати зміни довкола. Варто лише захотіти та користуватися простою формулою ефективності.

Книга з'явиться у продажу на початку листопада 2020 року. Читачі, які бажають отримати це видання першими, можуть зробити попереднє замовлення за цим посиланням: https://bakhmatov.book24.ua/



Максим Бахматов про книгу:

“Чому на ВДНГ 24 колони? Чому це найбільша будівля в Європі? Чому 5 років тому на ВДНГ було відключене опалення? Чому на ВДНГ були заблоковані рахунки? Чому на ВДНГ украли 2 га перед входом і 8 га біля “окружної”? Чому вдалося з ВДНГ створити найвідвідуваніше місце в Україні – культурно – інноваційний центр? Понад 3 млн осіб щорічно приходять сюди займатися спортом, відвідують культурні заходи, працюють, навчаються. Я дав мільярд інтерв’ю (ну 4 точно!!!), але системно все зібрати мені вдалося ось у такому нарисі – «П’ятирічка Бахматова»”.

“Unit.Сity – перший інноваційний центр в Україні. Тут я був керуючим партнером з 2016 по 2019 рік. Ми з партнерами займалися створенням місця, в якому молодь навчалась, зростала, дізналася, що таке акселератори, стартапи і таке інше. Про все це в книжці «П’ятирічка Бахматова»”.

“Київ. Величезна кількість питань і проблем. Щодня роблю це місце ефективнішим разом із громадою. Про все це у книжці «П’ятирічка Бахматова»”.

“У вітрині магазину на Хрещатику я провів 33 дні і врятував 32 дитини. Навіщо займатися благодійністю? Що це додасть вашому життю? Усе це в книзі «П’ятирічка Бахматова»”.

Посилання на відео: https://youtu.be/-WHpjavuymc

Автор книги — Максим Бахматов, радник Київського міського голови та керівник Офісу Трансформації. Задачі Максима - розв'язання міських проблем, менеджмент міських, муніципальних та громадських проектів. Починаючи з порятунку столиці від заторів до впровадження 4G у метро. Від боротьби з незаконними забудовами до аудиту всіх Київських КП. В минулому Макс гендиректор ВДНГ та керуючий партнер у UNIT.Сity. Мав власну IT компанію, створив низку держпроєктів, зокрема з обчислення ефективності чиновників «НОБЕЛЬ (С)» та муніципального консалтингу «Супермер». Раніше – засновник та продюсер українського Comedy Club.

ВookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня й інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику в нас перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.


Немає коментарів: