неділю, 26 липня 2020 р.

Навчання для захисту прав пенсіонерів

Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC в рамках проекту «Захист прав пенсіонерів та моніторинг бюджетних витрат по COVID-19 громадським префектами у південних областях України» та громадської кампанії «За чесну медицину» запрошує активних громадян з Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей на тренінги із застосування сучасних цифрових інструментів для аналізу медичних закупівель та захисту прав пацієнтів поважного віку.
Тренінги відбудуться: 29-30 липня 2020 року в Миколаєві, 19-20 серпня – в Херсоні, 9-10 вересня – в Кропивницькому. Учасники заходу отримають навички виявлення порушень та оскарження неправомірних дій суб’єктів господарювання, під час закупок за спрощеною процедурою COVID-19. Тренери поділяться досвідом проведення моніторингових досліджень в сфері захисту прав людини і протидії корупції. Учасники тренінгу обміняються досвідом та ідеями, візьмуть безпосередню участь в розробці навчальних кейсів на основі реальних історій про порушення прав пацієнтів. Найбільш успішні учасники отримають можливість розробити власну радіопередачу і провести її у прямому ефірі одного з українських радіоканалів.
Для участі в тренінгу заповніть анкету: https://forms.gle/ArM15JHCZmC6Rfim9
Враховуючи, що у зв’язку з карантинними вимогами кількість учасників обмежена, лише відібрані учасники отримають запрошення на електронну пошту не пізніше, ніж за день до початку відповідного заходу.


Немає коментарів: