вівторок, 16 червня 2020 р.

Конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge



У фокусі інтересів Vernadsky Challenge:
космічні технології (ракети, системи для запуску, супутники, космічна інженерія та усі пристрої, призначені для дослідження та освоєння космосу)
активна біоелектроніка (пристрої, що допоможуть відновити втрачені функції організму чи замінити орган, біотехнології в медицині, протези, екзоскелети, медичні пристрої, медичне устаткування, технології для людей специфічних професій)
Призовий фонд конкурсу – 2 мільйони гривень. 
Маєте ідею чи готовий продукт? Розкажіть про них експертам Vernadsky Challenge!
Перейдіть на сайт vernadskychallenge.com
Завантажте та заповніть форму реєстрації
Відправте її на talent@vernadskychallenge.com до 1 вересня 2020 року

Усі заявки проходять ретельний відбір, а команди з найбільш перспективними ідеями отримають грант на розвиток стартапу в еквіваленті 2 мільйони гривень.

Конкурс Vernadsky Challenge проводиться з 2015 року за ініціативою мецената, засновника Noosphere Макса Полякова. Vernadsky Challenge 2020 – вже п‘ятий сезон конкурсу.

8 з 13 переможців Vernadsky Challenge, пройшовши “школу конкурсу”, стали учасниками Consumer Electronics Show (CES) та TechCrunch Disrupt, залучили фінансування на Kickstarter та Indiegogo або отримали гранти та інвестиції від інших конкурсів і фондів. 32 з 45 проєктів-фіналістів досягли стадії прототипування чи виробництва.

Хочете розповісти світові про свій проєкт? Скоріше переходьте на сайт vernadskychallenge.com та завантажуйте заявку!


Немає коментарів: