четвер, 23 січня 2020 р.

Як тато може розвивати дитину?

Цікавий захід для молодих батьків, особливо тат запроєктували у Франківську.
Середовище, яке прагне створити ГО “Д.О.М.48.24”, передбачає, що тато може так само вправно виховувати дітей, як і мама.

Але як часто ви бачите чоловіків на тренінгах з дитячої психології? Та й називаються такі тренінги найчастіше “Для мам”. Тому організатори пропонують на тренінг “Емоційний інтелект дитини для татів” прийти чоловікам, хоча жінкам теж не відмовлятимуть, адже поради що для татів, що для мам – однакові.

24 січня о 18:30 запрошуємо поговорити з Юлією Карєвою про таке:
особливості роботи мозку;
відмінності емоційного інтелекту дитини і дорослого;
як керувати своїми емоціями і як реагувати на емоції дитини;
чи можна сварити дитину і як робити це правильно;
4 типи батьків. До якого ви належите?
довіра – обов’язкова умова у відносинах з дитиною. Як її створити та утримати.

“Я спитала його, чи він пишається тим, що його єдиний інструмент перемовин з дитиною – це змусити силою чи тиском. Він задумався і перестав підвищувати голос на дитину” – ділиться порадою своєї знайомої Наталія Вишневецька, ініціаторка тренінгу.

І додає: “В той момент я спитала у відповідь: “А які ще інструменти існують, коли домовлятися з дитиною ще неможливо?” Почала відвідувати тренінги, дивилась вебінари – але всюди, крім поодиноких випадків, аудиторія була жіноча. Так виникла ідея поділитися корисними інструментами і з татами”.

Участь в події безкоштовна, за попередньої реєстрації:

https://forms.gle/pcTqRdR56VuR14rd6

Заняття проходитимуть в просторі ВДОМА (вул.Галицька, 29, 3 поверх).

Захід відбувається в рамках проекту, організованого ГО “Д.О.М.48.24” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Немає коментарів: