пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Втратили автора, колегу

Пішов у вічність один з найдавніших авторів нашого видання, ще паперового - Андрій Новіков. Смерть ніколи не попереджає. Ще на початку цього року Андрій Геннадійович запропонував допис який висвітлював долю сучасного українського міського пенсіонера.  Ми надрукували його, як і в більшості, він часто-густо писав та говорив в ефірах про соціальну НЕ справедливість. Покоління, які будували сучасну інфраструктуру - залишились "на бобах".
Тема зовсім не популістична, а на жаль, сумна, тому дуже рідкісна. А ще на початку 2000-х він - керівник автосервісного підприємства активно допомагав нам робити тижневик для подорожуючих. Після помаранчевої революції повірив в громадянське суспільство.
Він був дивовижною людиною. Дуже питливою, романтичною й відкритою. Мав різний досвід. Останні 15 років працював в єдиному навчальному телеканалі ТАК-ТВ Коледжу преси та телебачення. Залишив добрий слід в душах журналістської молоді Миколаївщини.
В.Головченко.
PS На відспівування А.Новікова зібралось біля двадцяти випускників Коледжу преси та телебачення. Була й Катя, яка на фото, плакала дуже...


Немає коментарів: