вівторок, 26 листопада 2019 р.

Хаос - новий стан

Максим Голенко вже доволі відомий й успішний український режисер. Його театральні вистави збирають аншлаги в столиці, Одесі та інших містах. Але в Миколаєві, де він розпочинав навчання в театральній студії "Академія пані Куліси", де в нього свій глядач, прем'єри викликають особливу атмосферу. Так було й під час  перших показів нової вистави в Російськом театрі "Хаос. Жінки на межі нервового зриву" за п'єсою Міка Мюллюахо".


Як завжди в роботах Голенко "працює" музика. Музичне оформлення цієї вистави - бездоганне, як за підбором, так і за виконанням каверів. Молоді музиканти, яки працювали з акторами на сцені створювали ритм всій комедії. 3 акторки грали рівно, місцями "перегравали", але багато цікавинок, які режисер "розкидав" по полотну дійства весь час привертали увагу.

Художнє рішення та реквізит також були стильним та яскравим, хоча - монохромним.
Відносини, які потребують змін - фабула п'єси. Сьогодні все знаходиться в русі та змінах. Тому глядач зацікавлено дивився всю виставу: може щось потім в житті можна застосувати?

До наступної вистави Максима в Миколаєві - "Тіль" в українському академічному театрі драми та музкомедії ще є час, тож подивиться "Хаос".
С.Лиманов, 
фото І.Кірьяка. 


Немає коментарів: