четвер, 14 листопада 2019 р.

До Дня голодоморів в Україні


20 листопада 2019 р. о 10.00 в Одеській національній науковій бібліотеці (вул. Пастера, 13) до Дня голодоморів в Україні відбудеться Година науковця «Злочини тоталітарного режиму: Голодомор 1932-1933 рр. в Україні як плата за Свободу».



У заході братимуть участь провідні науковці, краєзнавці і дослідники теми, зокрема: Кушнір В’ячеслав Григорович, доктор історичних наук, професор кафедри археології та етнології України, декан факультету історії та філософії Одеського національного університету імені І.І.Мечникова; Слюсар Юрій Олександрович, заступник директора Одеського історико-краєзнавчого музею з наукової роботи; Петрова Наталя Олександрівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри археології та етнології України, заступник декана з наукової та виховної роботи факультету історії та філософії Одеського національного університету імені І.І.Мечникова та інших.

В рамках заходу відбудеться презентація книжкової виставки «Ми пам’ятаємо – ми сильні!: до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні» ( бібліографічний огляд - Кухарук Тамара Миколаївна, завідувач відділу зв’язків з громадськістю і реклами бібліотеки).

Телефон для довідок : 718 – 53 -49


Немає коментарів: