понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Коли Головнокомандувач і військові моряки – одна родина


Пройшло довгих півроку очікування і російського полону, коли бранець північного підступного сусіда український військовий моряк з «Яни Капу» зміг відсвяткувати свій шлюб, зареєстрований в «Лефортово». Прості українські молодята, Тетяна Шевченко та Віктор Беспальченко, взяли шлюб. Звичайна подія. Але завдяки обставинам – це святкова подія для сучасної України, тому що одружився один з 25-ти українських героїв, які по своєму морю проривались скрізь ворожий російський флот. 


Побрались вони півроку тому, в «Лефортове»- російській в’язниці. Вони були перші, тому що до ув’язнених, пускали тільки родичів. Свідком на тому весіллі був тільки адвокат Віктора Беспальченка – Микола Полозов, який подарував молодятам на весілля підзорну трубу, щоб дружина могла б «пильнувати» за своїм чоловіком, коли він в морі. 

Святкування пройшло в шато (замку) князів Трубецьких під Херсоном. В цьому господарстві виробляють одні з найкращих та уславлених вин України. Коштами на організацію весілля допомогли спонсори. Цей шлюб – перша ластівка. На черзі нові союзи, про які ділилися запрошені побратими-моряки. В планах Віктора – продовжити службу та оселитися в Одесі, в квартирі, подарованій державою. Разом з родиною, друзями та запрошеними журналістами раділи цьому шлюбу і Президент України Володимир Зеленський з Головою Херсонської ОДА. 


Пан Гусєв завітав до свята зі своєю дружиною та донькою та подарував від керівництва області подарунковий сертифікат на відпочинок на Арабатській Стрілці. 

Президент привітав молодят скайпом, довівши, що Головнокомандувач та Військові Мряки – це одна Родина. 


Репортаж про «Кохання, яке народилося на небесах. Шлюб, який народився в Лефортове» написав Юрій Житняк 

26.10.2019


Немає коментарів: