понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Фото-крик

Молоді треба увага, особливо творчій.  В арт-просторі на 8-му причалі почалась фотовиставка миколаївського колективу MYPH і куратора проєкту фотографа Сергія Мельниченка. Вона отримала назву "Face2Face". Робіт багато, вони різнотемні, але лейтмотив майже у всіх: почуйте мене!
Може трохи епатажу забагато... Але ж дівчата та хлопці хочуть, щоб звернули увагу!

Виставка розділена на кілька смислових блоків, які отримали свої тематичні назви. Формуючи себе, кожен учасник колективу формує і інших, на перший план виходить соціум, а не місцевість і речі, які їх оточують.

Фото різні за технікою  виконання друку, їх дуже багато. Відчувається, що в миколаївських молодих фотографів багато ідей й загалом високий творчий потенціал. Тому увага з боку земляків, друзів та арт-критиків не завадить.
Побачив під час відкриття виставки також декілька метрів жанру художньої фотографії. Це дуже цікаво, бо вони виконували роль журі й в своїх репортажних світлинах, мабуть, вказали найбільш вдалі. Чим більше виставок відбувається, тим більше підіймається рівень робіт. Встигнете ще до 30 жовтня оцінити. 

С.Лиманов.


Немає коментарів: