понеділок, 23 вересня 2019 р.

Вплинемо на клімат




Міжнародний марш за клімат в Україні. Приєднуйтесь!


Клімат планети змінюється і причиною цих змін є людство. Цього вересня у всьому світі пройде хвиля молодіжних кліматичних маршів #GlobalClimateStrike. Всесвітній марш за клімат пройде і в Україні. Молодь, натхненна шведською школяркою Ґретою Тунберґ, яка рік тому почала протестувати перед Шведським Парламентом, аби той негайно визнав зміну клімату пріоритетом у своїй роботі, запрошує дорослих долучитися!

Жителі українських міст та містечок разом із багатьма солідарними організаціями не готові стояти осторонь. Ми ще раз нагадуємо урядам всіх країн та міжнародній спільноті про найбільшу екологічну загрозу — зміну клімату та природні катаклізми (аномальні температури, засухи, шквальні урагани), пов’язані з нею.

Ти точно вже відчув/ла на собі негативні наслідки зміни клімату. Тому годі просто спостерігати за невпинним нагріванням планети. Настав час діяти.



Більше про страйки в Україні





Прийміть участь в кліматичному марші не виходячі зі школи

1. 20 вересня або протягом тижня з 20 по 27 вересня зробіть фото з плакатом "Підтримую марш за клімат"

2. Напишіть чому ви підтримуєте марш та опублікуйте фото в соцмережах або на сайті школи з хештегами #climatestrike #unitedforclimate #маршзаклімат

3. Заповніть анкету та отримайте подарунок - https://forms.gle/1HCMZ1gaxQ31BNT18























Немає коментарів: