середу, 17 квітня 2019 р.

Херсонців кличуть у креативний кластер


Останні 5 років ми активно працюємо над соціальними ініціативами, які б додавали всім Херсонцям впевненості та оптимізму, що місто стане комфортним і безпечним! Ми провели десятки заходів, щоб зрозуміти, де саме наші можливості і потенціал.

Сьогодні ми впевнені, що майбутнє Херсону та області за креативними професіоналами, за людьми, які створюють продукти та сервіси і працюють в таких напрямках як: IT, туризм, fashion, дизайн, архітектура та урбанізм, організація подій, кіно та візуальні мистецтва, перформативні мистецтва (театр, танець), реклама, нова освіта, видавництво.

Кожний напрямок вже має успіхи як на національному, так і на світовому рівні, та наш потенціал значно більший! І ми впевнені, що об'єднавши ідеї, ресурси та досвід, зробимо значно більше як для свого бізнесу, так і для нашого регіону в цілому!

Саме бажання спільного розвитку підштовхнуло нас до кластерної ініціативи, суть якої полягає в об’єднанні креативних напрямків бізнесу, навчальних закладів, влади та громадських творчих об'єднань в єдину потужну структуру.

Чим буде корисне це кластерне об’єднання для спільноти і в яких напрямках буде працювати: доступ до ексклюзивної Інформації та ефективна комунікація на всіх рівнях, навчання, співпраця, маркетинг та PR, вихід на нові ринки та доступ до міжнародних заходів, конференцій і трендів.

Ми бачимо запуск цього процесу в три етапи:

1. 21 та 28 квітня відбудеться тренінг, на якому Ви зможете детально розібратися у суті кластерного підходу, встановити зв’язки та партнерства з креативними бізнесами Херсону. Для реєстрації на тренінг заповніть, будь ласка, аплікаційну форму.

2. У травні проведемо стратегічну сесію розвитку «Кластеру креативних індустрій», де всі зацікавленні учасники спільно визначатимуть головні пріоритети роботи кластеру та перші спільні проекти!

3. У червні в креативному просторі Urbаn CAD відбудеться Форум креативних індустрій! Що буде далі? Вирішимо разом;)

Реєструйтеся на тренінг і до зустрічі!

Кластернутися!

Проект реалізується за ініціативою Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці» та підтримці Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ.










Немає коментарів: