неділю, 16 серпня 2020 р.

Конкурс читацьких відгуків чекає на ваш



Запрошуємо всіх, хто цікавиться новинками вітчизняного книговидання, взяти участь у конкурсі читацьких відгуків «ЗАМОВТЕ СЛОВО ПРО КНИГУ», підсумки якого будуть оголошені під час святкування професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, що відбудеться 30 вересня 2020 року. Переможці конкурсу отримають винагороди!

До уваги учасників конкурсу читацьких відгуків на виставці «Краща книга України 2019-2020» представлено понад три десятки книжок, які вийшли у видавництвах України протягом останнього року і стали переможцями різноманітних престижних конкурсів та літературних рейтингів. Ці книги вирізнялися з-поміж інших претендентів на відзнаки своїм змістом, наявністю новацій у тематичному спрямуванні видання, ілюстративним оформленням і оригінальністю дизайнерської роботи, відповідністю художнього оформлення змісту та якістю поліграфічного виконання, суспільною і професійною значущістю видання.

У конкурсі також беруть участь видання, представлені на виставці КРАЩА КНИГА ФОРУМУ «Українська книга на Одещині», що працювала у Одеській національній науковій бібліотеці 6-9 серпня цього року.

Цьогорічний конкурс «Замовте слово про книгу» пройде за підтримки Ротарі клубу «Одеса-Рішельє» – Rotary Club Odessa-Richelie.

Відгук необхідно подати до 24.09.2020 року, обсяг мінімум 200 слів. Автор дає згоду на використання свого відгуку повністю або частково у прес-релізах бібліотеки.

Відгук можна відправити поштою на адресу: 65023, м. Одеса, вул. Пастера 13 з поміткою «конкурс відгуків», або на електронну адресу довідково-інформаційного відділу onnb.div@gmail.com. Або Ви можете звернутися до довідково-інформаційного відділу ОННБ, контактна особа – Житник Марина Вікторівна, тел.: 093-573-93-49.

На переможців конкурсу чекають винагороди!

СПИСОК ВИДАНЬ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ НА ВИСТАВЦІ "КРАЩА КНИГА УКРАЇНИ 2019-2020" ОННБ


Немає коментарів: