пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Конкурс "Людина року" помітив справжніх лідерів




Сталось майже неймовірне! Кінцевий список лідерів загальноміської програми «ЛЮДИНА РОКУ. ГОРОДЯНИН РОКУ»  у Миколаєві збігся с моїми симпатіями. Такого не було 5 років. Найдавніший з місцевих рейтингів дійсно відбиває персональні реалії. Починаючи від людини року в "«ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ», де переміг Олег Деренюга, головний редактор НікВестей. Ну ні хто не зробив у минулому 2020 році передвиборчих відеоперегонів, а Олег з командою дуже якісно познайомив миколаївців з кандидатами в міські голови й депутати. Відзнака справедлива!

Як й Герой року 2020 року в Миколаєві у 1-й COVIDний рік беззаперечно став Олексій Опанасович Вадатурський. Не лікар, а вправний підприємець, який на початках пандемії доклався до "рятування"обласної інфекційної лікарні, яку "очільники" області більше ніж 25 років "не помічали". В тому й сила видатних постатей, що вони вміють працювати на упередження.

Тішусь що мій давній знайомий Сергій Бурковець , керівник ТОВ «Югсудоремонт» переміг у номінації «ПРОМИСЛОВІСТЬ І ТРАНСПОРТ».

У номінації «МИСТЕЦТВО» визнана чарівна Ірина Бубенко, артистка Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії, заслужена артистка України.

Номінація «КУЛЬТУРА І ТУРИЗМ» визнаний Криворучко Андрій.
А в спорті «Городянином року» визнаний Горощенко Дмитро, відомий шаховий ентузіаст.
Але я знову не зрозумів, нащо було держслужбовця визначати у спецпроєкті, як "рятівника" бізнесу. На анекдот схоже...
В.Головченко.


Немає коментарів: