суботу, 29 грудня 2018 р.

Регіональну платформу змін створено в прямому ефірі

Після підписання меморандуму в студії прямого ефіру
На відкритих телевізійних засіданнях Миколаївського прес-клубу багато чого відбувалось за минулі роки. Але як завжди - найважливіше для розвитку громадянського суспільства на Миколаївщіні. Для цього налагоджена синергія співпраці з цифровим телеканалом ТАК-TV, який мовить в найвіддаленіших куточках області і розносить цю інформацію за допомогою телебачення. Вчора сталась беззаперечно історична подія. В прямому ефірі "Телевізійного прес-клубу з Глібом Головченко" сталось підписання меморандуму про створення регіональної платформи реформ. Представники 13 відомих громадських організацій області взяли на себе зобов'язання додати своїми діями динаміки реформам. Реформи ж вони потрібні людям, а не посадовим особам. Кому як не громадським активістам їх робити?

Платформа відкрита до нових підписантів, тому в найближчий час будуть нові долучання. Головне завдання: створення "Дорожньої карти реформ Миколаївській області 2019-2023".

Від енергії протесту - до енергії реформ, об'єднавши експертний потенціал регіону та досвід Реанімаційного Пакета Реформ - найбільшого національного пулу організацій громадянського суспільства країни. Саме з таким підсумком закінчують рік миколаївські громадські активісти. Попереду - важкий етап конструювання виконавчого органу місцевої коаліції. Повна відкритість від початку, дає підстави оптимістично оцінювати перспективу громадського об'єднання. Синергія нам всім не буде зайвою, особливо при вирішенні застарілих вад буття та свідомості.
В.Головченко, член правління ГО 
"Миколаївській прес-клуб" підписанта 
меморандуму коаліції.
Фото В.Веселовська.


Немає коментарів: