пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

У Миколаєві ОПОРА зафіксувала зіпсовані рекламні щити 6 вірогідних кандидатів


Невідомі зіпсували темною фарбою білборди та сітілайти з зображеннями шести політичних сил, які розміщені в різних районах Миколаєва. Дані факти зафіксували спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.



Так, зіпсовані рекламні щити з зображеннями Сергія Тарути, лідера партії «Основа», Євгенія Мураєва, лідера партії «Наші», Олександра Вілкула, Арсенія Яценюка, лідера «Народного фронту», Андрія Садового, лідера «Об’єднання «Самопоміч» та Юрія Бойка («Опозиційна платформа «За життя»).

За словами Олени Бережної, спікера Нацполіції в Миколаївській області, такі правопорушення можуть кваліфікуватися за ознаками ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення − «Дрібне хуліганство», санкція якої передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. У Миколаєві заяв з приводу псування політичних білбордів до поліції поки не надходило.

Дмитро Баштовий,



координатор громадського спостереження ОПОРИ за виборами в Миколаївській області


Немає коментарів: