пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

У старому одеському дворику помічені друзі Святого Миколая

19 грудня в "Дворі Scena" в Одесі на Жуковського,43 відбулося святкування дня Святого Миколая.
Біля брами у двір гостей запрошували "заступники Святого Миколая". У парклета, встановленого місяць тому як громадську ініціативу, перехожих пригощали гарячим чаєм зі смаколиками.


"Двір Scena" причепурилась до свята новорічними прикрасами та гірляндами. Також поставили "відпочиваючу ялинку" в кріслі. У центрі двору розмістили стіл, на якому були частування для гостей, а також гарячий чай.


Всім бажаючим, як дітям, так і дорослим, давали подарунок від Святого Миколая. Щоб отримати його, потрібно було всього лише написати побажання на спеціальній листівці. Написане побажання однією людиною, передавалося іншому разом з подарунком. 


Таким чином, кожен гість двору отримав унікальне привітання. За дві години "помічники" Святого Миколая роздали понад 100 подарунків.




Проект "Просування ідеї зустрічей в Одеських двориках для обговорення соціальних проблем, розвитку культури громадянської про-активності за допомогою святкування Дня Святого Миколая у "Дворі -Scena" реалізується ГО" Нове майбутнє "разом з програмним офісом Форуму цивільної служби світу (ForumZFD). 


С.Лиманов. 
Фото автора та 048


Немає коментарів: