понеділок, 8 жовтня 2018 р.

УАЛ МИКОЛАЇВ знову запрацювала

У суботу, 6-го жовтня, УАЛ Миколаїв відкрила двері всім охочим ближче ознайомитися з планами та досягненнями осередку, поспостерігати за життям студентів та просто поспілкуватися з однодумцями та набути корисних знайомств. До нас завітало близько 60 гостей, серед яких були наші партнери, друзі, журналісти, представники влади, бізнес-індустрії та, можливо, навіть майбутні абітурієнти.
​Програма заходу розпочалась зі вступного слова ідейного натхненника Української Академії Лідерства, члена ініціативної групи, капелана 36-ї Окремої бригади Морської піхоти ВМС ЗСУ – отця Андрія Зелінського: «Для багатьох УАЛ досі залишається загадкою. Хтось гадає, що це школа. Певною мірою вони мають рацію: це школа життя. Ми навчаємо значно глибшого та значно потужнішого, ніж у звичайних навчальних закладах України». 


До його слів долучилися Євген Шевченко («Миколаївщина найкраща!» - Стверджує заступник голови облдержадміністрації), Олександр Сєнкевич із побажанням, «аби цей рік став однією з наймасштабніших та найбільш надихаючих пригод у нашому житті» та Юрій Гусєв (екс-заступник Міністра оборони України), котрий воліє, аби ми «щодня були голодними до нових знань». Надзвичайно приємною несподіванкою став виступ учениць третьої гімназії, із якою Академія співпрацює вже третій рік.

Після всіх привітань команда менеджерів та менторів презентувала цьогорічну програму навчання в УАЛ, а також розповіла про наші цінності та головні аспекти всебічного розвитку студентів – інтелектуального, емоційного та фізичного. Також ми не могли не поділитися хорошими новинами: цьогоріч за сприяння міського голови міська рада виділила фінансування на утримання осередку до кінця 2018-го року , а також заявила про готовність взяти відповідальність за приміщення академії в Миколаєві на наступні роки, що вкотре довело: тут люблять і приймають Академію, тож ми на своєму місці.

До нас завітали гості з Херсонщини, серед яких і Ярослав Микитин– директор заводу електрозварювального устаткування, «рівного серед рівних у Європі та світі». За словами організаторки заходу, заступниці менеджера з проектів та партнерства, Катерини Ганус, «гості з Херсону наживо побачили, що таке УАЛ. Ми віримо, що зуміли закохати їх в Академію та надихнули в майбутньому відкрити осередок у рідному місті».

​Не залишились індиферентними і самі студенти, які розповіли про свої перші кроки: мандрівки, лекції, спільний побут (осередком навіть проводилися екскурсії, під час яких показували як спільний простір, так і особисті кімнати), а також провели коротенький маніфест, під час якого поділилися найяскравішими фактами про себе.
​Після цього на гостей чекав невеликий кава-брейк, де нам вдалося обмінятися контактами з багатьма чудовими креативними та натхненними людьми. Щиро сподіваємося, що нашим відвідувачам ця зустріч принесла стільки ж приємних емоцій, скільки й нам, адже ми любимо це місто та його мешканців.

Гліб Стрижко.


Немає коментарів: