середу, 8 листопада 2017 р.

Малий бізнес - в мережу взаємодопомоги

Розбудова Національної платформи бізнес взаємодії відбувається в межах проекту Міжнародної організації з Міграції «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Міністерством Великої Британії з міжнародного розвитку (DFID). Виконавчим партнером у розвитку Платформи є «Клуб Ділових Людей» – українська неурядова організація. Днями в Миколаєві пройшла його презентація. Правда, людей зібралось малувато. Чи "виїхали" всі підприємці з
південного обласного центру? Може не готові в платформу об'єднання?
А навіщо взагалі підприємці місту, чи громаді? Саме малий бізнес надав роботу більшості миколаївців, коли у 90-ті минулого віку на верфях завмерло виробництво.
Хто новації в наше життя привносить? Де ви побачили перший якісний ремонт, чи відчули гарне обслуговування?
У бізнесі. А де нові знання можно отримати? Багато земляків свідчать що саме під час роботи в бізнесі вони їх отримали. Бізнес не тільки заробляє, але він багато вчиться та персонал вчить. Збирати інформацію гуртом легше, а робити це в мережі завжди прагматично. Тому у черговий раз дивуюсь, чому земляки нехтують можливості долучитись до мережі.

С.Лиманов.



Немає коментарів: