вівторок, 26 вересня 2017 р.

В Польщі відбулася прем’єра фільму миколаївського телеканалу ТАК TV



В Посольстві України в Польщі відбувся прем’єрний показ документального фільму «Платформа натхнення», який створив миколаївський телеканал ТАК TV. Фільм присвячений науковцям-педагогам та Україно-Польському Форуму, який цього року вже всьоме відбувся в Польщі.

Василь Кремень, президент Національної академії педагогічних наук України: «Я вдячний Коледжу преси та телебачення і телеканалу ТАК TV за створення документального фільму «Платформа натхнення», який був присвячений Україно-Польському Форуму як майданчику для вироблення нових ідей, для розвитку співпраці між польськими та українськими науковцями та заходу, під час якого ми виробляємо нові стратегії розвитку педагогічної освіти в Україні».



Над фільмом «Платформа натхнення» спільно працювали досвідчені науковці Національної академії педагогічних наук України, Коледжу преси та телебачення і молоді репортери телеканалу ТАК TV.

Гліб Головченко, генеральний продюсер телеканалу ТАК TV, секретар НСЖУ: «Поєднання досвіду та молодості – головна відмінність всіх телевізійних продуктів, які створює телеканал ТАК TV протягом 11 років. Таким чином ми робимо продукт, який є цікавим та зрозумілим для різних верств населення. ТАК TV з першого дня свого мовлення приділяє значну увагу науковій галузі. З 2007 року телеканал і Коледж преси та телебачення здійснювали інформаційну підтримку великої кількості заходів Національної академії педагогічних наук України, в тому числі таких знакових подій, як Україно-Польський Форум. Висока оцінка якості документального фільму «Платформа натхнення» - це показник якості підготовки наших репортерів в Коледжі преси та телебачення і показник того, що сьогодні наука стає більш зрозумілою для різних категорій громадян».


Одночасно з прем’єрою в Польщі відбулася прем’єра «Платформи натхнення» і в ефірі телеканалу ТАК TV.


Немає коментарів: