вівторок, 26 вересня 2017 р.

Представники місцевої влади та Миколаєвці зустрінуться на Форумі активних громадян

Запрошуємо всіх мешканців Миколаєва взяти участь у Форумі активних громадян, який відбудеться 30 вересня 2017 року,в ході якого громадяни та представники місцевої влади будуть залучені до діалогу та спільної роботи над вирішенням проблем, що існують у місті. Форум відбудеться з 9:00 до 15:50 в Читальна зала Чорноморського національного університету ім. П. Могили, вул. 68 десантників, 10, м. Миколаїв. Форум активних громадян є безкоштовним та відкритим для громадськості.



Форум покликаний сприяти більш глибокій та всебічній співпраці між муніципальною владою та громадянами, зосереджуючись на конкретних питаннях, які вони прагнуть вирішити. Завдяки такому активному спілкуванню представників влади та громадян, Форум сприятиме впровадженню більш прозорих і підзвітних процесів прийняття рішень.

Під час Форуму випускники Школи молодого політика та Академії громадянина – навчальних програм Міжнародного республіканського інституту з питань політики та громадянського суспільства–представлять пропозиції щодо реалізації громадських проектів, які вони хотіли б бачити на порядку денному в Миколаєві. Після цього учасники Форуму розділяться на робочі групи для подальшого обговорення проектних пропозицій та розробки планів дійщодо шляхів реалізації цих проектів у Миколаєві.

Ключові промовці Форуму:
Олександр Сєнкевич, Міський голова Миколаєва
Майкл Дракмен, Директор МРІ в Україні;

· Евген Глібовицький, експерт з довготермінових стратегій;

· Андрій Шелестюк, експерт з громадського бюджету у рамкахпроектів Фундації ПАУСІ;
Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України;
Андрій Саук, співзасновник Школи ефективного ОСББ, еко-активіст;
Тарас Бик, керівник програм МРІ та спеціаліст з проведення досліджень;

· Представник Миколаївської міської ради.

Форум активних громадян буде організовано Міжнароднимреспубліканськимінститутом (МРІ)за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Під час Форуму МРІ також представить результати свого останнього опитування громадської думки в Миколаєві.

Реєстраціядля ЗМІ відкрита до 29 вересня.


Немає коментарів: