понеділок, 30 січня 2017 р.

Хто вбив Черненка Андрія Миколайовича?

Черненко Андрій Миколайович, учасник Євромайдану та Революції Гідності. 18 лютого 2014 поранений в груди та доставлений з Будинку профспілок до 17-ї лікарні із проникливим вогнепальним пораненням грудної клітини.
Народився 9 грудня 1978 року у селі Слободо-Петрівка Гребінківського району Полтавської області. Дитинство пройшло в Черкасах. Проходив строкову службу в лавах Збройних сил України, служив у Мукачевому, де під час повені рятував мирних жителів.
З 2002 року проживав у Києві. За освітою – інженер-технолог, отримав ступінь магістра в Національному транспортному університеті.
Працював автоелектриком на станції технічного обслуговування.
Дружина Андрія Олена у 2008-2012 роках працювала перекладачем в Посольстві України в Нідерландах. Андрій теж там працював. Тому, як живуть люди в Європі, бачив на власні очі. Він постійно говорив друзям і рідним: «Я бачив краще життя – без корупції, без злиднів, без свавілля влади – хочу, щоб і ми так жили. Коли Янукович відмовився від Євроінтеграції, Андрій, не роздумуючи, почав ходити на Народне Віче.

З листопада кожного вечора приходив туди після роботи на СТО і допомагав чим міг: підвозив своїм автомобілем шини на передову, будував барикади. Андрій не брав в руки зброю принципово. Казав, що Майдан переможе і без зброї, бо вийшов на мирний протест.
Загинув Андрій Черненко 18 лютого 2014 року від кулі снайпера. Був доставлений з Будинку профспілок до 17-ї лікарні з проникаючим вогнепальним пораненням, де і помер.
Хто вбив з бойової зброї проникаючим вогнепальним пораненням людину, яка принципово вийшла на Майдан без зброї, тому що вважала, що вийшла на мирний протест? Вбивця покараний? Покараний той, хто видав бойову зброю, шоб вбивати мирних протестувальників?

Зате ГПУ погрожує кримінальним переслідуванням ветеранів АТО, які перекрили постачання українських товарів окупантам! Влада піклується про окупантів, щоб у них були всі умови ефективніше вбивати наших вояків, бо має великі прибутки. Тому депутати і не приймають закону про заборону торгівлі з окупованими територіями, бо кормляться з цього великими потоками. А війну можна було б закінчити цієї зими, якби влаштувати ДНР, ЛНР цілковиту блокаду. Громадян України там вже немає. Є окупанти і посібники окупантів. Смерть окупантам і посібникам окупантів! А той, хто не бажає окупанту смерті, той посібник окупанта і ворог України!



29 січня 2017 року                                                                             Наталя Грудініна


Немає коментарів: