середу, 8 червня 2016 р.

«Свято вулиці Костьольна: День Франкофонії»

12 червня (неділя) з 10:00 до 22:00 запрошуємо вас відвідати ярмарок  «Свято вулиці Костьольна: День Франкофонії» на одній з «найбільш французьких» вулиць Києва – Костьольній


На ярмарку ви матимете унікальну нагоду відвідати стенд з широким асортиментом української та імпортованої органічної продукції, а також посмакувати стравами, представленими виключно з органічних продуктів від Biologic.Ua та Спілки виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна». Стенд буде організовано за підтримки та активної участі швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні» (2012-2016), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) та фінансується Швейцарською Конфедерацією через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO).

Характер ярмарку – освітній (у співпраці з Французьким інститутом в Україні / Institut français d'Ukraine) та благодійний (допомогти благодійному фонду Таблеточки).

Метою ярмарку є розповісти дещо нове про багатогранну культуру франкомовних держав, а також дати можливість талановитим людям України показати себе та свою творчість.

Ціллю стенду органічної продукції є представлення широкого асортименту українських та імпортних органічних продуктів та підвищення рівня обізнаності громадськості щодо органічного сільського господарства та переваг органічного виробництва.

На Святі вулиці Костьольної ви зможете відвідати вуличний театр, взяти участь у кулінарних майстер-класах, прослухати гастрономічні лекції, насолодитися експозиціями картин, живою музикою і Dj-сетами, а також відвідати виставкові стенди з різноманітною hand-made продукцією, скуштувати делікатеси з усього світу, посидіти у pop-up кафе, познайомитися з майстрами кавових справ, письменниками та книжковими видавництвами, завітати в антикварні крамниці, відпочити у кінотеатрі просто неба, побачити покази робіт відомих українських дизайнерів, футбольний фристайл, ознайомитися з освітньою зоною франкомовних країн та навіть почути симфонічний оркестр.

Організатор заходу – мережа ресторанів Tres Francais та Tres Branche.

Захід відбудеться за підтримки Посольств Канади, Конго, Лівану, Марокко, Франції та Швейцарії, а також за підтримки Французького інституту в Україні.

Генеральний партнер «Дня Франкофонії» - Креді Агріколь Банк.

Офіційні партнери заходу – AХА Страхування, ТМ Кроненбург та ТМ Гараж.

Технічний партнер – компанія RENTAll.

Медіа-партнер заходу – кінотеатр Київ.



Немає коментарів: