вівторок, 16 червня 2015 р.

Оновимо дитячі майданчики разом

В Україні стартував соціальний проект «Дитинство під знаком плюс». Проект покликаний допомогти вирішити проблему старих, небезпечних дитячих майданчиків в Україні та донести до батьків і небайдужих, що вони мають право заявляти про порушення правил безпеки, через які можуть постраждати діти, таким чином залучити їх до поліпшення стану дитячих майданчиків. 
 В рамках проекту запустився сайт, онлайн-сервіс, - www.playplus.com.ua, де кожен бажаючий може залишити заявку на ремонт та оновлення своєї дитячої площадки. Також на сайті зібрана вся необхідна інформація про права, обов'язки ЖЕКів та права мешканців. Крім того онлайн-сервіс дозволяє завантажити індивідуальні та групові заявки, заповнити та подати їх у відповідні органи місцевої влади. Додатковою перевагою є ще й те, що українці зможуть отримати кваліфіковану консультацію, зателефонувавши на гарячу лінію проекту.
Проект «Дитинство під знаком плюс» зосереджений на томущоб спонукати соціальнуактивністьнавчити людей захищати свої праваробити щось своїми рукамищобпокращувати якість свого життя», - говорить Олена Зубкокерівник підрозділу BayerConsumer Care в Україніпредставник Bayer HealthCare в Україні.

Збір заявок проводиться з 19 травня по 19 липня 2015 року. Протягом проекту «Дитинство під знаком плюс» в Україні побудують два нові майданчики. Ще ряд майданчиків, в рамках
спеціального напряму проекту - «Do it yourself» або «Зроби сам», організатори відремонтують спільними силами з мешканцями будинків. Щоб стати учасником проекту і домогтися ремонту або оновлення майданчика потрібно залишити колективну чи індивідуальну заявку на сайті www.playplus.com.ua.

Інформаційна довідка щодо проекту:

Соціальний проект «Дитинство під знаком плюс» ініційований брендом «Бепантен® Плюс», компанія Bayer. Бепантен® Плюс розроблений спеціально для обробки подряпин і дрібних ран. Він без болю дезінфікує і прискорює загоєння шкіри. Він заспокоює біль, прискорює відновлення шкіри і захищає її від розвитку інфекцій. Бепантен® Плюс діє завдяки комбінації м’якого антисептика з провітаміном В5. Антисептик дбайливо дезинфікує місце поранення, а провітамін В5 прискорює природне загоєння.


Немає коментарів: