пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Які бувають вітрильники?

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького у партнерстві з відомими миколаївськими науковцями продовжує цикл зустрічей для городян з популяризації науково-популярних книжкових видань, які знайомлять з досягненнями суднобудівної техніки та науки.
12 березня о 13.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться презентація книги «Ветроходы атомного века», яка присвячена 100-річчю Машинобудівного інституту НУК. Авторами книги є фахівці в галузі суднобудування, вітроенергетики та судової вітротехніки – д. т. н., професор Ю.С. Крючков, к. т. н., доцент В.Є. Микитюк, к. т. н., доцент В.С. Подгуренко, експерт Академії наук суднобудування України, видавник книг з морської тематики В.В. Торубара. Наукова, педагогічна діяльність кожного з них пов’язана з НУК ім. адм. Макарова.  
Книга «Ветроходы атомного века» унікальна за змістом – і науково-популярне видання для
широкого кола читачів, і посібник для фахівців у галузі суднобудування, вітроенергетики, морського транспорту. У виданні розглядаються питання використання енергії вітру, зокрема, у вітчизняному та зарубіжному суднобудуванні;  досліджується історія виникнення, розвитку та перспективи будівництва суден-вітроходів.


Немає коментарів: