суботу, 31 травня 2014 р.

Команда з Дніпропетровська їде грати в футбол до Бразилії

Дніпропетровська дитяча футбольна команда завоювала право представляти Україну на фіналі міжнародного чемпіонату «Кубок Націй Данон» у футбольній столиці світу-2014, Бразилії!

28 травня на стадіоні «Арена Львів» відбулися фінальні матчі найбільшого у світі та Україні футбольного чемпіонату для дітей 10-12 років – «Кубок Націй Данон». Чотири години на футбольному полі «Арена Львів» вирували по-справжньому недитячі пристрасті. У футбольних поєдинках зійшлися 7 команд з м. Львова, Нової Каховки, Кременчука,
Дніпропетровська, Сум, с. Брошнів (Івано-Франківська область) та смт. Теофіполя (Хмельницька обл), що вибороли звання найкращих в своїх регіонах. Тріумфаторами чемпіонату, а також щасливими володарями заповітної путівки на фінал в Бразилію стала ЗОШ №141 м. Дніпропетровськ. Вже 16 листопада цього року наші хлопчаки зустрінуться з однолітками з понад 30 країн світу, захищаючи національні жовто-блакитні кольори у Бразилії. Побажаємо нашим чемпіонам успіхів та натхнення!
Наталія Фесюн, менеджер з зовнішніх комунікацій, ТОВ «Данон»: «Місія компанії «Данон» – нести здоров’я людям через здорові продукти харчування та суспільно-корисні ініціативи. Неможливо уявити собі здоровий спосіб життя без фізичних вправ, спорту і правильного харчування. Щиро вітаю дніпропетровську команду, що повірила у свою мрію та виборола право зіграти на одному з кращих стадіонів у світі завдяки своїй наполегливості та праці, бажаю вам успіхів та підкорення нових вершин. А для того, щоб юним чемпіонам вистачало енергії і сил на нові звершення, їм обов'язково потрібно правильно харчуватися – вживайте 3 молочні продукти на день вперед до великих перемог!»


День фіналу, якого так довго чекали учасники турніру, батьки та друзі юних футболістів, тренери та організатори турніру – став справжнім святом для жителів міста Львів та його відвідувачів. Всіх присутніх частували смачними та корисними молочними продуктами, глядачів та гравців порадували виступи творчих колективів м. Львів, колективу барабанщиць, фріслайлерів. Також кожен бажаючий зміг взяти участь у веселих конкурсах та вікторинах. Особливі враження у дітей та дорослих залишила справжня жива Корова Квітка, що приїхала на Фінал у власному облаштованому будиночку на колесах та разом з аніматорами провела цікаву лекцію про молоко та молочні продукти.

Дмитро Трикоз, тренер команди ЗОШ №141, м. Дніпропетровськ: «Перемога на такому рівні – це найбільше наше досягнення. Ми щиро вірили у свої сили, довго і наполегливо тренувалися, подолали тисячі конкурентів на відбіркових матчах та на півфінальних іграх і, нарешті, ми у фіналі! Сказати, що ми на сьомому небі від щастя – це не сказати нічого! Величезне спасибі компанії Данон за таку неймовірну можливість та подароване свято для наших дітей! Україно, вболівай за нас в Бразилії!»

Найбільшим досягненням за 12 років участі юних українців в міжнародному турнірі «Кубок Націй Данон» стало третє місце, яке виборола команда із Кременчука у 2000 році у Франції. Під час турніру в Південній Африці у 2010 році учні Львівської школи № 73 зайняли п’яте місце серед 40 команд. Ми сподіваємося, що 2014 рік принесе нам ще більше успіхів, наші хлопчаки з Дніпропетровська підкорять футбольну Бразилію і отримають заповітний Кубок із рук легенди світового футболу – Зінедіна Зідана!

«Кубок націй Данон» - це найбільший міжнародний футбольний чемпіонат, який збирає дітей у віці від 10 до 12 років із 45 різних країн світу! Щороку близько 2,5 мільйонів школярів з усього світу беруть участь в цьому чемпіонаті. За цей час турнір заробив репутацію шанованої міжнародної події, отримавши офіційне схвалення ФІФА. Основними принципами, на яких базується футбольний турнір є відкритість, повага та чесна гра.

Група компаній «Данон» – світовий лідер з виробництва молочних продуктів. Діяльність компанії зосереджена на випуску молочних продуктів, дитячого харчування та мінеральної води. До портфелю Групи входять такі бренди, як Danone, Activia, Danissimo, Nutricia, Evian та ін. Група «Данон» представлена в 120 країнах світу. Компанії належить більше 160 заводів, на яких працюють близько 80 000 співробітників. Місія «Данон» – нести здоров’я через продукти харчування якомога більшій кількості людей у світі.

Компанія «Данон Україна» є виробником широкого асортименту продуктів торгових марок «Актімель», «Активіа», «Растішка», «Даніссімо», «Живинка», «Веселий пастушок», «БіоБаланс», «Тьома», «Простоквашино», «Галактон», «Смешарики», "Кремез". Виробничі потужності компанії «Данон Україна» налічують 3 заводи. У 2006 році компанія "Данон" придбала молокозавод «Родич» у м. Херсон, який було модернізовано та перейменовано на «Данон Дніпро». Зараз на заводі виробляється до 30% продукції «Данон». У 2010 році в результаті об’єднання компаній «Данон» та «Юнімілк» до активів приєднано Київський міськмолокозавод «Галактон» та Кременчуцький міськмолокозавод «Кремез», що інтенсивно модернізуються відповідно до стандартів «Данон".


Немає коментарів: