неділю, 4 листопада 2012 р.

Предприниматели - открывайтесь!

З 12 по 18 листопада проходить всесвітній тиждень підприємництва (Global Entrepreneurship Week). В цей тиждень по всьому світу бізнес спільнота, політики, місцеві ініціативи організовують заходи присвячені питанням розвитку та підтримки підприємництва та малого і середнього бізнесу. Для всіх Вас є дуже слушна нагода приэднатись та
проінформувати світову спільноту про заходи, які Ви проводитимите в цей тиждень в Україні, якщо Ви зареєструєтесь на сайті Глобального Тижня Підприємництва та використаєте його логотип при проведені ваших заходів. Це є можливість притягнути увагу до Ваших починань, ініціатив, отримати підтримку, спонсорів на ваші майбутні проекти, поширити світом інформацію про існуючі проблеми, виклики та історії успіху, поділитись досвідом із колегами в інших країнах.

Глобальний тиждень підприємництва - це 35000 заходів, що одночасно
відбуваються в 125 країнах світу навколо питань підприємництва протягом тижня у листопаді.

 

Ваш захід не обов"язково має бути грандіозним великим форумом чи
конференцією, щоб потрапити до Глобального тижня. Щойно люди починають десь обговорбвати питання бізнесу та провадити ініціативи для розвитку підприємництва, формування середнього класу - ми хочемо про дізнатись та поширити цю інформацію світом.
Це можуть бути навчання підприємців, зустрічі із студентами, семінари,
презентації ідей, конкурси, підприємницькі зібрання, консультації стартапів із менторами, тощо

Приклади кративних ідей можно подивитись англійською мовою тут:
http://www.unleashingideas.org/ideas-bank

Стати учасником глобального тижня дуже просто - треба просто зареєструватись
на сайті http://www.unleashingideas.org/user/register та коротко сповістити про Ваш захід присвячений питанням підприємництва, який Ви провадитимете на тижні 12-18 листопада, та використати на роздаткових матеріалах свого заходу логотип Глобального тиждня підприємництва
http://www.unleashingideas.org/resources, або вікористати промо матеріал цієї ініціативи на своєму заході.


Просимо Вас долучайтесь.

Проінформуйте нас попередньо про будь-які заплановані Ваші заходи на тиждень 12-18 листопада, якщо Ви б хотіли долучити їх до всесвітньої ініціативи під логотипом Глобального Тижня, ми допоможемо розмістити інформацію в мережі.




Баландіна Наталія .

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE Україна) Київ



Немає коментарів: