понеділок, 24 вересня 2012 р.

«Таврійські горизонти». Анонс


27-28 вересня в Новій Каховці (Херсонська область) відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум «Таврійські горизонти».
Свою участь у форумі вже підтвердили Надзвичайний та Повноважний Посол Франції Ремі Ален, Надзвичайний та Повноважний Посол Південно-Африканської Республіки Чупу Стенлі Матабата, офіційні представники дипломатичних місій Аргентини, Китаю, Угорщини, Польщі, Словаччини, Румунії, Латвії, Литви, Росії, Білорусі, Грузії, Молдови. Процес акредитації триває.
Нагадаємо, що минулорічного року форум «Таврійські горизонти» був названий іноземними дипломатами «Маленьким Давосом». Він пройшов за участі понад 400 гостей з більше ніж 50 країн світу. Під час форуму «Таврійські горизонти» у 2011 році були підписані угоди про впровадження на Херсонщині 12 інвестиційних проектів на загальну суму понад 30 мільярдів гривень. 8 з них успішно реалізуються.


Під час проведення форуму цього року, буде презентована абсолютно несподівана і вражаюча частина історії Херсонської області, пов'язана з участю європейців у розвитку регіону до 1917-го року. Вперше до уваги широкого загалу буде представлена інформація про конкретний внесок у становлення області 5 губернаторів Херсонщини 19 століття з Греції, Франції, Швеції, Німеччини, Угорщини. Також буде представлена інформація про діяльність керівників ряду іноземних дипломатичних представництв Франції, Німеччини, Англії, Туреччини, Італії, Перу, які працювали в Херсоні в 19 – на початку 20 століття.

 



Немає коментарів: