понеділок, 21 травня 2012 р.

Опозиція сформувала виборчий штаб

Незважаючи на брутальне нехтування Конституцією та зневажання Законів України з боку тимчасово правлячого режиму, демократичні сили - справжні патріоти України вважають, що позбавитись від паразитичного режиму необхідно в конституційний спосіб – через вибори депутатів Верховної Ради України.
Саме для цього найбільш потужні і визнані в українському суспільстві національно-патріотичні партії консолідуються заради перемоги над кримінальним угрупуванням, яке в антиконституційний спосіб узурпувало владу в Україні.
 «Батьківщина», Фронт змін, Народний Рух України, ПРП об’єднались в єдиному виборчому списку та висувають єдиних кандидатів у народні депутати задля майбутнього України під гаслом: “ЗА БАТЬКІВЩИНУ!”.
В Миколаївській області вже сформовано обласний виборчий штаб, в якому керівні посади розподілились наступним чином:

Забзалюк Роман Омелянович, народний депутат України – представник Центрального штабу – керівник виборчої кампанії в Миколаївській області, керівник департаменту Центрального виборчого штабу контролю за організаційною та фінансовою діяльністю виборчих штабів в Україні.

Меріков Вадим Іванович, депутат обласної ради – керівник виборчого штабу в Миколаївській області.

Курченко Олександр Тимофійович, депутат міської ради – перший заступник керівника виборчого штабу в Миколаївській області.

Наразі партійні активи, що входять до складу обласного Комітету опору диктатурі, без зайвої метушні та демагогії приступили до формування спільної мережі виборчих штабів в області.

Слід зазначити, що одним з найперших завдань, після формування більшості у Верховній Раді України, Об’єднана опозиція вважає скасування всіх антинародних реформ, які кримінально-олігархічний режим за два роки панування нав’язав народу України. Це і податковий кодекс, який направлений насамперед на знищення малого і середнього бізнесу, і пенсійний, який чомусь для переважної більшості пенсіонерів став обтяжливим тягарем, і фактичне пограбування афганців та чорнобильців, руйнування Агропромислового комплексу, а також багато інших «покращувань життя вже сьогодні».

А те, що словосполучення «політичні репресії», вперше зі сталінських часів, перейшло з історичної категорії до трагічних реалій сьогодення є найбільшим злочином режиму проти власного народу і цей злочин обов’язково буде розглянуто на Українському Нюрберзі.



Пресс-служба ВО «Батьківщина»


Немає коментарів: