вівторок, 8 листопада 2011 р.

Николаевводоканал - тучи сгущаются

Вслед за справедливыми вопросами, которые задавал адвокат В.Тимошин управленцам Николаевводоканала, касательно обоснованности тарифной политики, появилось решение Атимонопольного комитета. Приводим его в точности по сообщению пресс-службы национального ведомства.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ
за неправомірне відключення води «Миколаївводоканал» оштрафували Миколаївське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало МКП «Миколаївводоканал» на 68 тис. грн за зловживання монопольним становищем.
Так, підприємство з порушенням вимог чинного законодавства укладало зі споживачами договори про надання послуг з водопостачання та водовідведення. Зокрема, прописувало пункти, якими закріплювало за собою право припиняти подачу води споживачам у випадку несвоєчасної оплати послуги чи невиконання останніми умов договору.
Це стало підґрунтям для того, що водоканал неправомірно відключив від мереж водопостачання 42 споживачів (фізичні особи).
Оскільки такі дії призводять до ущемлення інтересів споживачів, Відділення зобов’язало «Миколаївводоканал» припинити порушення та привести договори про надання послуг з централізованого постачання холодної води і водовідведення у відповідність до вимог законодавства.


Немає коментарів: