пʼятницю, 15 липня 2011 р.

Школа спецназа информационного будущего

 Мы неоднократно писали о новейшем украинском медиа-вузе - Колледже прессы и телевидения. Частенько, и в бумажной версии, и на электронных страницах публиковали материалы студентов,  выпускников этого вуза. Но оказалось, что в разгар вступительной кампании еще не все узнали о возможностях Колледжа прессы и ТВ. Мы обратились за комментарием к 
Елене Фибих, директору департамента учебной и научной деятельности. И вот что она нам сообщила:
Коледж преси та телебачення – вищий навчальний заклад другого рівня акредитації. Створений у 1993 році. В основу покладені вітчизняний досвід і кращі світові освітні традиції. Перший ВНЗ в Україні, що готує бакалаврів інформаційної діяльності.
Місія ВНЗ – підготовка фахівців для медіа відкритого демократичного інформаційного суспільства!
Коледж преси та телебачення єдиний в Україні вищий навчальний заклад, який має технічну базу для підготовки спеціалістів нового покоління в інформаційній сфері. Телевiзiйний академiчний канал ТАК-TV – перше в Україні навчальне ефірне телебачення, працівники якого складаються зі студентів та випускників Коледжу.
Працювати студенти Коледжу починають під час навчання. Через рік професійного навчання засоби масової інформації готові запрошувати їх а постійну роботу; на момент закінчення вузу працевлаштованими є близько 70% студентів.

Ліцензія Міністерства освіти та науки України АВ № 506178.

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ: 6.020105 Документознавство та інформаційна діяльність.

Професія по закінченню ВНЗ - репортер засобів масової інформації (газети, радіо, телебачення), співробітник інформаційних центрів, прес-центрів, відділів кадрів, архівів та ін.
ОСВІТА ДЛЯ ВСТУПУ: повна загальна середня освіта (на базі 11 класів)

ТЕРМІН НАВЧАННЯ : 3 роки
ФОРМИ НАВЧАННЯ: денна
НАВЧАННЯ ПЛАТНЕ!

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВСТУПУ: атестат про повну загальну середню освіту, додаток до атестату, копія паспорта та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру, медична довідка форми 086-О, 4 фотографії 3х4, сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України (обов`язково), іноземна мова або математика (на вибір).

Ми - команда інформаційного майбутнього! Приєднуйся! Та займай своє місце!


Немає коментарів: