вівторок, 26 квітня 2011 р.

Змеи в небе в День Победы

Ми, правнуки учасників Великої Вітчизняної війни, члени Херсонської міської дитячої громадської організації "Асоціація повітряних зміїв", звертаємося до любителів повітряних зміїв країн антигітлерівської коаліції і всім любителям повітряних зміїв з пропозицією підтримати нашу акцію у своїх країнах: 9-го травня 2011 року, піднявшись у повітря 66 повітряних зміїв із зображеннями орденів Великої Вітчизняної війни у своєму місті.
Ми розробили авторський набір заготовок для виготовлення паперових повітряних зміїв з контурним зображенням орденів Великої Вітчизняної війни розрахований на клас з 30 учнів, що була рекомендована Міністерством освіти України ще в 1994 році. Згідно з новою програмою міністерства освіти і науки України відвів 2 навчальні години (варіативну частину) на виготовлення повітряних зміїв у четвертому класі початкової школи. Ми пропонуємо об'єднати уроки малювання, праці і фізкультури з тим, що вчителі на уроках з учнями розмалювали,
виготовили і запустили 66 повітряних зміїв із зображеннями орденів Великої Вітчизняної війни на вибір (орден "Перемоги", "Вітчизняної війни", "Адмірала Нахімова", "Червоної Зірки" та "Слави";) в кожній школе.Авторскій набір для виготовлення 66 паперових повітряних зміїв можна замовити (ціна набору-1404 грн.)
Ми розробили програму на 24 години для вчителів або керівників технічних гуртків з теоретичних і практичних питань виготовлення та запуску повітряних зміїв. Якщо Вас зацікавила наша акція, то ми (Зверік Олексій Павлович + асистент) готові провести заняття і привезти Авторські набори Вам у зручний для Вас час, якщо Ви сплатіть рахунок-фактуру і
витрати на відрядження (Дорожні витрати, проживання та харчування).
Ми вже провели такий експеримент у школах міста Херсона.Учащіеся розмалювали, виготовили і запустили повітряні змії. Ми запросили ветеранів і дітей Великої Вітчизняної війни і дали їм потримати леєр-нить на якій літає повітряний змей.Оні відчули зв'язок з природою, як тягне вітер повітряний змій, тримаючи леєр в руках і вони посміхалися, спостерігаючи за польотом повітряного змія.
Ми вважаємо, що це позитивно вплинуло на їхнє здоров'я, як одне з лікувально, реабелітаціонно, профілактичних засобів.
Ми просимо Вас запросити кореспондента газети а їх статтю про цю акцію відправили за адресою: "Асоціація повітряних зміїв", а / с 110, Глав.почтамт, м. Херсон, Україна, 73000 та на: apz37@inbox.ru  За результатами нашої акції ми будемо публікувати бюлетень, в якому
розмістимо ваші матеріали. Крім того, ми підраховуємо, скільки правнуків учасників Великої Вітчизняної війни брало участь у нашій акції, скільки паперових повітряних зміїв піднялися в небо з зображенням військових орденів, скільки ветеранів ВВВ та дітей війни зміцнили своє здоров'я і як багато глядачі захоплювалися польотами повітряних зміїв із зображенням орденів ВВВ .
"Ми завмираємо дивлячись у небеса ..."
www.artkavun.kherson.ua / gallery-assotsiatsija vozdushnyh zmeev-1.htm
Голова міської дитячої громадської організації "Асоціація повітряних зміїв", кандидат психологічних наук, член Евроталанта (37), МІЛСЕТ і евристики, Член Асоціацій повітряних зміїв: Сінгапурської (98), Італійської (480)


Немає коментарів: