середу, 2 березня 2011 р.

Борцы с монополиями нашли жертв по-безопаснее

Сегодня с утра улыбнул Антимонопольный комитет Украины! Чтобы вы думали? Нашли организаторов гречневой лихорадки, или тех кто организовал "подорожание" бензина? Нет! Оказывается самыми наглыми нарушителями антимонопольных законов отныне в Украине...торговцы музыкальными инструментами!!! Ниже приведу текст полученный из пресс-службы этого уважаемого государственного органа. Может они так выбрасывают SOS общественности, мол не дают нам заниматься сговорами по организации монополий?

ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРЕС-СЛУЖБИ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ

ВИКРИТО ЗМОВУ УЧАСНИКІВ ТОРГІВ ІЗ ЗАКУПІВЛІ МУЗИЧНИХ ІНСТРУМЕНТІВ

Антимонопольний комітет України оштрафував УБСП «КОМОРА» (м. Київ) і ТОВ «Звукові системи» (м. Київ) загалом на 50 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів.

Як встановив Комітет, підприємства узгодили між собою умови участі в тендерах на закупівлю музичних інструментів та сценічної апаратури.

Торги відбулися на замовлення Львівської обласної філармонії, ДП «Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки», Обласного комунального підприємства «Дніпропетровська філармонія» та Міністерства оборони України у 2008-2009 роках.

За підсумками розслідування виявлено, що така узгоджена поведінка була спрямованою на забезпечення перемоги УБСП «КОМОРА» у тендерах.

Під час визначення розміру штрафу, Комітет врахував визнання підприємствами факту вчинення порушення та міру відповідальності кожного. Так, УБСП «КОМОРА» оштрафовано на 40 тис. грн, ТОВ «Звукові системи» – на 10 тис. грн.


Немає коментарів: