суботу, 15 січня 2011 р.

Прес-клубом по туберкульозу


В Миколаєві щороку реєструється 350-370 хворих на туберкульоз, помирає від нього кожного року близько 100 осіб. Ця хвороба посідає перше місце у структурі смертності від інфекційних хвороб.
В Україні 43 відсотки хворих на туберкульоз становлять непрацюючі особи працездатного віку (м. Миколаїв – 52,1%) та 13,6 відсотка - пенсіонери (м. Миколаїв – 11,1%). Це свідчить про те, що туберкульоз є хворобою, переважно, соціально незахищеної частини населення.
Миколаївський телевізійний прес-клуб не стоїть осторонь цієї досить великої проблеми Миколаївщини, тому 15 січня о 19:00 в прямому ефірі ТАК-ТБ ток-шоу «Від вільної преси до відкритої політики» разом з Глібом Головченком розглядатиме тему «Подолання епідемії туберкульозу на Миколаївщині». До участі в прес-клубі запрошені представники охорони здоров’я та профільні лікарі.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у прес-клубі. Прямий ефір прес-клубу відбудеться 15 січня о 19.00 у прес-центрі Коледжу преси та телебачення за адресою: м. Миколаїв, вул.. Даля,11а


Немає коментарів: