субота, 13 січня 2024 р.

Петиція від Одеського екологічного університету про недемократичність реорганізації



Викладачі, разом зі здобувачами вищої освіти з Одеського екологічного звернулись до Кабміну з петицією: "Про скасування рішення КМУ № 7-р про реорганізацію Одеського державного екологічного університету шляхом приєднання з ОНУ ім Мечникова, як необґрунтоване, суперечить принципам демократії, чинному законодавству та потребам України у воєнний та післявоєнний період."
Вони вимагають скасувати розпорядження КМУ № 7-р від 5.01.2024 р. про реорганізацію Одеського державного Екологічного університету (ОДЕКУ), шляхом приєднання його до Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова, фактично відбувся рейдерський захват нашого університету, з порушення регламенту, конституційних норм та правил.
Тим часом профільний заступник міністра Винницький виставив знову у п'ятницю, через тиждень після скандального документа, світлини з власного кабінету, де ректори ніби тиснуть один одному руки. А з ректором Будаком з миколаївської "сухомлинки" майже селфі, мол ми такого ветерана не позбудемось! А дарма.
Почитайте петицію, як згодні - підпишіть!



Немає коментарів: