середа, 20 грудня 2023 р.

Безпечне небо України завдяки донаторам з США



ТІМОТІ СНАЙДЕР





Важко відстежити всі злочини Росії у цій війні – хоча добрі люди намагаються . Єдиний спосіб зупинити їх усіх – допомогти Україні виграти війну.

Але є один військовий злочин, який ви особисто можете допомогти зупинити. Зараз.

Цієї зими, як і минулої зими, Росія намагається знищити українську критичну інфраструктуру, щоб мирним українцям не вистачало світла та води. Росія день за днем ​​запускає крилаті ракети та безпілотники Shahed іранського виробництва (або в іранському стилі) по цим цивільним цілям. Росія також використовує безпілотники та крилаті ракети для націлювання на українське зерно, призначене для експорту в Африку та на Близький Схід.

Минулої зими, як амбасадор United24, української президентської платформи збору коштів, я провів кампанію, щоб допомогти створити пасивну систему виявлення безпілотників, яка допомогла захистити Київ та деякі інші території. Завдяки вам це вдалося. Цієї осені Росія перейшла до нападу на міста в інших регіонах.

Нашою відповіддю цієї осені стало «Безпечне небо» : збір коштів на поширення системи виявлення дронів на цілих чотири області України. Можу повідомити, що ми вийшли на ціль у $950 тис. , і зараз система виявлення дронів поширюється на Сумську, Одеську, Миколаївську та Херсонську області. Це сталося швидко – за шість тижнів. Дякую тобі!

            Я думаю, ми можемо зробити це знову. 



Немає коментарів: