четвер, 12 січня 2023 р.

Сергій Томіленко: міжнародна допомога медійникам – важлива




Українська журналістська спільнота з початком повномасштабної війни об’єдналась у прагненні допомогти колегам, які опинились у біді. Утім вітчизняні медійники не перестають дякувати й іноземним колегам, які виявили велику солідарність, надавши необхідну допомогу.

Таку думку висловив голова НСЖУ Сергій Томіленко у коментарі ТРК «ІЛЬДАНА».

💬«Це дозволяє нам надавати допомогу, реалізувати потрібні добрі справи. Я би хотів відзначити насамперед Міжнародну і Європейську федерації журналістів, які об’єднують журналістські спілки з усього світу. Передусім європейські національні журналістські об’єднання. Також варто відзначити штаб-квартиру ЮНЕСКО, яка розпочала піврічний базовий проект, підтримуючи спілку журналістів України в убезпеченні журналістів у проведенні навчань і в наданні певної економічної стійкості і стипендій для журналістів», – підкреслив Томіленко.

Днями наші колеги з миколаївського TAK-TV отримали від Національної спілки журналістів України та штаб-квартири ЮНЕСКО генератор. Його надали також столичній спілці журналістів.

В офісі на вулиці Хрещатик 10 працюватиме журналістський «Пункт незламності», де можна буде попрацювати і підзарядити гаджети. Зокрема, цей генератор допомагатиме в роботі і журналістам медіа, які працюють поруч із Київською НСЖУ  - газети "Культура і життя , "Просвіта", кримського радіо "Хаят". 

Дякуємо міжнародним партнерам за допомогу.
Власна інформація.


Немає коментарів: