пʼятниця, 16 грудня 2022 р.

Наша релігія — росіян та інших ворогів потрібно вбивати



В інтерв’ю британському виданню The Economist головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний заявив, що завдяки передачі Україні 300 танків, 600-700 БМП та 500 гаубиць Україна абсолютно реально зможе вийти на кордони 23 лютого.

В інтерв’ю Залужний охарактеризував Суровікіна, як «звичайного петровського полководця часів Петра першого, скажімо так, держимордою. Дивишся на нього і розумієш, що або ти виконаєш завдання, або тобі пизд#ць».
Валерій Федорович заявив, що цілком прислуховується до генералів, заохочує ініціативу і не вважає себе найрозумнішим.

На думку головнокомандувача «швидше за все, вони шукають способи зупинити бої і отримати паузу будь-якими способами: обстрілюючи мирних жителів, залишаючи наших дружин і дітей замерзати на смерть. Їм це потрібно для однієї простої мети: їм потрібен час, щоб зібрати ресурси та створити новий потенціал, щоб вони могли продовжувати досягати своїх цілей».


Нашим першочерговим завданням на цю мить генерал вважає утримати цю лінію вогню і не втратити наші позиції. Наше друге стратегічне завдання – підготуватися до цієї війни, яка може статися в лютому. Вміти вести війну свіжими силами і резервами.


На думку головнокомандувача ЗСУ, в січні-березні наступного року може початися новий етап російсько-української війни – наступом з Білорусі в напрямку Києва.


Третім важливим для України завданням Залужний вважає протиракетну і протиповітряну оборону.


Для Залужного наразі достатньо мобілізованих, тому пріоритетнішим є танки, бронетранспортери та боєприпаси.



У інтерв’ю генерал заявив, що наразі росіяни готують близько 200 тисяч мобілізованих для нового можливого наступу на Київ.

 Валерій Залужний в інтерв’ю The Economist (https://www.economist.com/zaluzhny-transcript)


@OstanniyCapitalist


Немає коментарів: