середа, 14 грудня 2022 р.

Шампанського вистачить



Час наближає свята Різдва та Нового року. В ці дні в нашій культурі звичайно вживають ігристі вина, по-народному їх звуть "шампанським". Черг з фур біля відомого підприємства в Одесі поки немає, хоча моніторинг цін в торгових мережах вказує на підвищення попиту. Тому не відкладайте на останній день закупи ігристого молодого вина. Вибір - величезний. Наша редакція віддає шану саме брютам - сухим винам з найменшим вмістом цукру. Таке вино пасує до будь-якої їжі: риби, птиці, ананасам чи полуниці. Попри війну не полишайте традицію!

Вітчизняні виробники вже забутіліровали й закоркували для нас декілька мільйонів пляшок шампанского, тому не цурайтесь українського вина, купуйте вітчизняне. Воно точно краще дешевого імпорту. Зверніть увагу на вино з сусідньої Молдови - є вельми "цікаві" сорти. Хочу нагадати що ігристі вина треба вживати холодними.



Не забуваємо, що емоційна підзарядка нікому не завадить. Особливо тим, хто у відпустці після ратного діла. Зробіть запас у вашому укритті новорічного шампанського - щоб потім не шукати в останній день, напередодні свят. Не забуваємо про інтернет-закупи.

Тост за нашу перемогу вітається! Ну а після перемоги - знову наллємо пінного вина!

В.Николаєв.



Немає коментарів: