вівторок, 5 липня 2022 р.

Вивчаємо історію Криму за англомовним онлайн-курсом




Перший англомовний онлайн-курс “Crimea History and People”.

Крим — унікальний український півострів у Чорному морі 🌊 Він поєднав у собі елементи культур Великого Степу, Середземномор'я та Східної Європи, а також традиції й здобутки осілих народів та кочівників.




А ще Крим — Батьківщина корінного народу півострова, кримських татар. Вони створили першу демократичну республіку в мусульманському світі. У Криму уклали конституцію, яка визнала і затвердила за жінками рівні права з чоловіками. Крім того, кримські татари стали прикладом успішної інтеграції мусульманського населення з православним населенням України.

Проте, починаючи з 18 ст. кримських татар системно витісняли зі своєї землі. А сьогодні півострів “інжиру і гранату” поступово перетворюється на військову базу Російської Федерації, яка окупувала його у 2014 році 😔




📲 Зрозуміти досвід кримських татар, а також значення Криму в історії України та загалом Європи допоможе англомовний онлайн-курс: “Crimea History and People”.




Реєстрацію вже розпочато. Курс безоплатний!




👉 Приєднуйтесь та поширюйте серед друзів: https://www.udemy.com/course/crimea-history-and-people/




Онлайн-курс розроблено Українським інститутом і студією онлайн-освіти EdEra за підтримки міжнародного фонду «Відродження»: https://www.udemy.com/course/crimea-history-and-people/


Немає коментарів: