середу, 8 червня 2022 р.

Екс-розвідник КГБ інформує мешканців своєй малої батьківщини



Вчора виповнився рівно рік як запрацював канал Юрія Швеця. Напередодні його цей ресурс отримав мільйонного підписника. Цей колишній співробітник ПГУ КГБ в лігві "ворогів" у Вашингтоні тепер інформує про перебіг подій на Потомакщині всіх мешканців України. С початком гарячої фази війни Юрій Борисович, який закінчив на початку 80-х одну зі шкіл Херсона, дуже дотепно висвітлює формування політики у Вашингтоні. Окремою його "сагою" було формування санкцій США що до російських злочинців. Обізнано говорить він й про дезінформацію росіян в амеріканських медіа. 

Феноменом ютюб-каналу Юрія Швеця  є обізнаність та перевіреність

інформації, зваженість викладення матеріалу. В епоху "хайпу" вихідцю зі степу України вдалось "намацати" свою нішу й бути безперечно вкрай корисним народу своєї батьківщини. Сам постійно слухаю його влоги, дізнаюсь більше про американських політиків, яки створюють український вектор.

Навіть коли пан Юрій російською виголошую "Слава Україні! Її збройним силам", йому хочеться вірити, це не імітування в стилі інфо-фріка старого пропагандона Невзорова. Навіть коли він трохи "бурчить" на стиль поведінки, чи викладення матеріалу під час війни офісом президента Зеленського, робить він це не зло... Відчувається, що людині болить наше горе й він бажає нам перемоги. Гарно що такий фаховий спеціаліст по збору та аналізу інформації доєднався до українського спротиву.

Скільки ще таких, не байдужих українців хочуть й можуть допомагати своїй закривавленій батьківщині.  Може й до них колись звернеться український МЗС, парламент, президент?

Світовим українським товариством не треба нехтувати в боротьбі за збереження незалежності. Поведінку в стилі "моя хата скраю" облишимо в минулому... Українці - вічно модерна нація!

Слава Україні!

В.Головченко.



Немає коментарів: