неділю, 17 квітня 2022 р.

Волонтерська пральня в Миколаєві




Чистий та охайний український воїн, це не тільки завдання командира. Спільними зусиллями ГО "Агенція регіонального розвитку Причорномор'я" волонтерського штабу Миколаївщини, та небайдужим громадянам міста та всієї України вдалося в короткі строки створити волонтерську пральню. Волонтери зазвичай не тільки логістичний "чаклун" що знаходить й підвозить самі важливі речі на "0". Але й фахівець з побутових послуг. А яка послуга потрібна на війні завжди?

Пральня! Тут можна тепер випрати і, одразу, висушити носильні речі, є і сушильні машини, щоб процес відбувався максимально швидко.

Поєкт став можливий за допомогою київського офісу Electrolux та заводу Electrolux у Івано-Франківську.

За допомогою містян волонтерам вдалося зібрати необхідні дрібнички для облаштування пральні: дезинфікуючі засоби, швабри, відра, совки, прищепки та мотузки і, навіть, стільці та вішак для одягу. Магазин “Склад чистоты” допоміг у вигляді прального порошку, мила та дезінфікуючих засобів. Пральню облаштували менш як за тиждень.


Відкриті з 9:00 до 17:00

Крайній запис о 16:00, щоб встигнути випрати і висушити речі.

Обов'язковий попередній запис за телефоном що знають в частинах що боронять місто й немає власних стаціонарних пралень.

Точне місце розташування повідомляють під час попереднього запису

волонтерський проект надає допомогу військовослужбовцям ЗСУ, ТРО, НГУ.

Деякі проблеми з водою - долаємо разом. Охайний вигляд в українських воїнів завжди вирізнявся поміж чухонців з орками з півночі/

Фото О.Діордієва.


Немає коментарів: