четвер, 24 березня 2022 р.

Народний засіб від мародерів



Тема мародерства сьогодні є актуальною як ніколи, оскільки українці зіштовхнулися з проблемою збереження свого майна під час військових дій. Зараз наша держава страждає від російської збройної агресії, страждає громадянське населення, причому не лише від військових, а ще й своїх власних земляків. Ці особи розкрадають майно мешканців міст, які залишили місце свого проживання, а також грабують полиці магазинів навіть в глубоком тилу.

Ця тема не оминула і моє рідне місто Ізмаїл.

Місцеві організації, а також небайдужі очевидці допомагають боротися зі зловмисниками.

Мародерство - це серйозний злочин, тому й покарання іноді дуже жорстокі.

У ніч на 14 березня в Ізмаїлі був спійманий один із зловмисників, на перетині вулиць Некрасова і Рєпіна, він спробував злити автомобільне масло , його спіймала група молодих людей, він був прив'язаний до «ганебного стовпа», а на одязі великими літерами було написано «Мародер», після чого був відданий до правоохоронних органів.

Буквально через тиждень після того, що сталося, 19 лютого, у ТЦ Таврія В був охоронцями спійманий індивідуум, який намагався вкрасти їжу з продуктових полиць, його дії відстежили камери спостереження, після чого він був захоплений. Охорона обійшлася з ним рівним рахунком також , він був прив'язаний до дерева.


Все місто Ізмаїл зараз займається цим питанням, щоб забезпечити його мешканців. Можна бачити як патрулюють машини поліції, а стурбовані люди відразу ж повідомляють в органи про «підозрілих осіб».
Д.Ліповецька, студентка


Немає коментарів: